مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت مربای پوست پسته

پسته، تولیدکننده خون، مناسب برای بدن و تقویت‌ کننده معده است. مربای پوست آن نیز مقوی مغز، معده و کبد است. مربای پوست پسته، خوراک مفیدی برای بانوان باردار، به‌ویژه در ماه سوم بارداری است. مواد لازم: پوست پسته تازه: ۱ کیلو، شکر: ۱ کیلو، هل: به قدر لازم، آب‌لیمو: نصف استکان، گلاب: در صورت تمایل ۱ فنجان، خلال پسته: ۱ فنجان. روش پخت: پوست‌های‌ تازه پسته را با نوک چاقو با دقت باز می‌کنیم که خیلی خرد نشوند. سپس آن ها را شسته و ۴ بار، هر بار ۲۰ دقیقه در آب می‌جوشانیم تا تلخی پوست‌ها گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت داخل آب سرد استراحت می‌دهیم و بعد داخل صافی می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان گرفته شود.
سپس شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می‌جوشانیم تا کمی قوام بیابد. پس از سردشدن شربت، پوست پسته‌ها را داخل آن می‌ریزیم و پس از ۲-۳ ساعت استراحت، روی حرارت ملایم اجاق قرار می‌دهیم تا مربا جابیفتد و شربت قوام بیابد.
سپس آبِ‌لیمو، خلال پسته و هل را هم می‌افزاییم و پس از سه تا چهار جوش، ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم مربا خنک شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها