مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت خورش تره

خورش تره برای افراد دچار بواسیر بسیار مفید است. این غذا برای سوداوی مزاجان خیلی مناسب نیست. ولی اگر به جای سرخ کردن اجزا، آن ها را آب پز کنیم تمامی مزاج ها می توانند از این غذای دارویی استفاده کنند. برای این منظور باید در ده دقیقه آخر پخت خورش، به آن روغن کنجد یا زیتون بیفزایید. مواد لازم : گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی، تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری، جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری، لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم (از شب پیش خیسانده و دوبار آب آن را خالی کنید.)، پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری، زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری، روغن: ۶ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم، گرد لیمو یا لیمو امانی: به میزان لازم. روش پخت: سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط، داغ کرده و پیاز ساطوری یا رنده‌شده را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را بیفزایید و هم بزنید تا کمی تفت داده شود. سپس لوبیا و زردچوبه را در مخلوط پیاز و گوشت تفت داده،‌ دو پیمانه آب‌جوش در آن ریخته و پس از جوش‌آمدن، ۳-۲ ساعت روی شعله ملایم با در بسته بپزید تا زمانی که گوشت و لوبیا پخته و نرم شود. سه قاشق غذاخوری روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۱۰-۷ دقیقه تفت دهید. گوشت، لوبیا، تره و جعفری را در یک قابلمه بریزید و نمک، فلفل و آب‌گوشت باقیمانده از مرحله نخست پخت را به آنها بیفزایید و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید. در ۵ دقیقه آخر پخت، گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو امانی را به آن خورش بیفزایید و نمک و ادویه را اندازه کنید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها