مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش پخت آش ترخون

غذایی مناسب برای تندرستان، در فصل زمستان می‌ باشد. اگر معده ضعیفی دارید و از علایمی چون نفخ و ترش‌ کردن و… رنج می‌ برید، در خوردن این غذا جانب احتیاط را نگاه دارید یا میزان حبوبات را کم کنید.  مواد لازم: بلغور گندم  یک پیمانه، برنج نیم پیمانه،نخود، لوبیا سفید، عدس و ماش: هر کدام یک پیمانه سرخالی، ترخون و تره ۵۰۰ گرم، ماست ۲ پیمانه، پیاز ۳ عدد، زردچوبه و تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری یا کمی بیشتر، نمک بدون ید، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم. روش پخت: نخست حبوبات و بلغور را خیس می‌کنیم و چند بار آب حبوبات را عوض می‌کنیم. بلغور گندم را می‌پزیم. نخود و لوبیا سفید را هم جدا می‌پزیم و به بلغور گندم می‌افزاییم و باز می‌گذاریم تا بیشتر بپزد. سپس برنج را می‌افزاییم و بعد عدس و ماش را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خوب بپزد. وقتی مخلوط مواد خوب پخت، ترخون و تره خردشده را می‌افزاییم و بعد مخلوط پیازداغ، تخم گشنیز و زردچوبه را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آش جا بیفتد. در پایان ماست را اضافه می‌کنیم و بعد در ظرف می‌کشیم و به صورت دلخواه تزیین می‌کنیم.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها