مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سازگاری تخم مرغ با مزاج ها

زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد است. زرده تخم مرغ گرم و تر، موافق مزاج سوداوى مزاج ها،مقوى دل  و مصلح سینه است. زرده تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی‌ هایی است که بدون تغییر دادن میزان گرمی، سردی، تری یا خشکی بدن، در صورت هضم کامل در فرد سالم، می‌ تواند به خونی معتدل و مفید تبدیل شود البته به شرطی که زرده آن بیش از حد حرارت نبیند و سفت نشود. در طب سنتی خوردن زرده خام یا زرده سفت شده تخم مرغ برای افراد سالم معتدل، توصیه نشده است. کسانی که خون غلیظ دارند به هیچ وجه مجاز به مصرف تخم مرغ سفت شده نیستند زیرا این شیوه پختن تخم مرغ موجب می‌شود که خون غلیظی از آن تولید شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها