مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص میوه خیار

طبع خیار سرد و تر است.  خیار برای تسکین دادن حرارت بدن، صفرا و خون و التهابات بدن و کاهش زردی و یرقان و حرارت کبد مفید است. بنابراین باعث کاهش تشنگی می شود. خیار تا حدودی مدر است. خیار برای درمان سوختگی ‎های سطحی، خارش و رفع گزش زنبور می ‎توان استفاده كرد، روزی چندبار روی آن بگذارید. برای درمان آفتاب سوختگی ضماد خیار روی پوست بگذارید (یک‎بار خیار و یک‎بار ضماد سیب‎زمینی) با روغن زیتون هم چرب كنید. خیار تصفیه كننده خون و حل كننده اسیداوریک می‎باشد. كسانی كه ناراحتی‎های معده دارند خیار كم مصرف كنند و فقط بالای غذا بخورند. برای جلوگیری از خارش پوست و تحریكات جلدی از ضماد خیار استفاده كنید. کسانی که اسهال هستند از خوردن خیار خودداری کنند. بهتر است کودکان کم سال کمتر خیار بخورند. خوردن خیار با پوست , مخصوصاً اگر تر و تازه نباشد, دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می‌کند. برای معده‌های ضعیف و سوءهاضمه ضرر دارد و جهت دفع ضرر باید با عسل یا مویز یا رازیانه خورد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها