مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص تخم شربتی

مزاج تخم شربتی سرد و تر است و مصرف آن در فصل تابستان بسیار مفید است. اگر افراد تخم شربتی را در آب جوش بریزند و نیم‌ گرم بخورند, سینه را نرم می‌ کند و سرفه را تسکین می‌ دهد, برای پیشگیری از درد دندان، مقداری از آن را در دهان خوب بمکند بعد خوب بجوند و بخورند. مصرف تخم شربتی همراه با آب گرم برای کاهش اشتها و در نتیجه کم کردن وزن بسیار مفید است البته در کاهش فشار خون نیز مؤثر است. تخم شربتی برای تقویت قلب مفید است که بهتر است آن را با عرق بیدمشک یا بهارنارنج یا گلاب مخلوط کنند و بخورند. تخم شربتی در پایین آوردن قند خون نیز مفید است. برای این منظور از ترکیب آن با عرقیاتی مثل عرق گزنه می‌توانند استفاده کنند. اگر غلظت تخم شربتی در یک لیوان زیاد شد، افراد بعد از مصرف آن یک لیوان آب ولرم بخورند که در دستگاه گوارش انسداد به وجود نیاید.  اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سر گیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می شود. افرادی که داروهای فشار خون می خورند نیز نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها