مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص آلوی بخارا

طبیعت آلوی رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست. آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است. همچنین به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند. آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود. کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند. اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند و با عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. زیاده روی و مصرف بی رویه آلو بخارا موجب ناراحتی معده  وناراحتی طحال می شود . اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند. افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف آلو بخارا زیاده روی کنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها