مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت للک یا گمنه

مواد لازم: بلغور گندم ۲ لیوان، پیاز ۱عدد، زردچوبه یک قاشق چایخوری، دارچین و نمک دریا به مقدار لازم، آب۴ لیوان، روغن حیوانی به مقدار لازم،  گمنه از بلغور گندم تهیه می شود. ابتدا پیاز را داخل روغن حیوانی سرخ کنید طلایی که شد نمک دریا و دارچین را اضافه کنید و بهم بزنید. چهارپیمانه آب را میگذاریم بجوشد. وقتی که جوش آمد للک را می ریزم و هم میزنیم. حرارت را کم می کنیم تا دم بکشد. هرچند دقیقه باید هم بزنیم تا ته نگیرد. این غذا در چهل و پنج دقیقه پخته    می شود. (برای تهیه گمنه گندم را تا حد تبدیل شدن به پورد زبر خرد می کنند.) این غذا دارای مزاج گرم و تر می باشد. ویتامین آن بسیار زیاد است، برای افراد مبتلا به قند خون مناسب می باشد، خاصیت ضد سرطانی دارد، سرشار از کلسیم و منیزیم است و مقوی غریزه جنسی می باشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها