مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص موسیر

موسیر چاشنی‌ ای اشتهاآور و دارای طبیعت گرم بوده و انواع مختلفی دارد که بهترین نوع آن رنگ قرمز مسی دارد. افرادی که عادت به خوردن موسیر دارند موهایشان دیرتر سفید شده و کمتر به عارضه ریزش مو مبتلا می‌ شوند. حاوی مقدار فراوانی سولفور است و به شفافیت پوست کمک خوبی می‌ کند. موسیر همچنین برای هضم راحت غذا و مقابله با میکروب ها در بدن بسیار مفید است. این چاشنی در تسکین درد مفاصل و نقرس بسیار موثر و به دلیل غنی بودن از پتاسیم، پایین آورنده خوب فشار خون است. تاثیر به سزایی در از بین بردن سلول‌ های سرطان کبد دارد. از جمله مضرات موسیر، افزایش حرارت بدن و عطش است که ممکن است منجر به سردرد شود. زیاده‌روی در خوردن موسیر خام برای افراد گرم‌مزاج مضر می باشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها