مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

بادام تقویت کننده مغز

بادام طبیعت گرم و تر دارد. باز كننده انسداد، تقويت كننده مغز، قلب، كبد و چشم و نيروي جنسي، چاق كننده بدن، ملين، مفيد براي حلق و سينه مي باشد. سنگين و دير هضم بوده بو داده آن قابض مي باشد. مصرف زياد ان براي معده هاي سرد و مرطوب مضر است. برای تقویت کارکردهای مغز و نگهداری بافت آن، می توان از بادام درختی شیرین به صورتهای گوناگون نوشیدنی و غذای خوراکی بهره برد از جمله: بادام خیسانیده در آب یا شیر، شیره بادام (مخلوط بادام پوست گرفته + آب)، شیربادام (مخلوط بادام پوست گرفته + شیر)، مغز بادام کوبیده، آمیخته با نبات کوبیده،  مغز بادام کوبیده، سرشته شده با عسل، خورش مغز بادام، خورش فسنجان بادام.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها