مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش تهیه ماءالشعیر طبی

۵۰ گرم جوی پوست‌ کنده سالم را با چهار لیوان (یک لیتر) آب، به‌ آهستگی بجوشانید تا جوها کاملاً پخته و شکفته شوند (حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه). سپس تا سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است. کسانی که معده سرد و یا تر دارند، یا با خوردن این نوشیدنی دچار ضعف شدید یا سردرد می‌ شوند، بهتر است در هر لیوان آن، یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند. ماء الشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود.در زمان مصرف، ماءالشعیر را تکان دهید تا دُردی و بخش رقیق آن با هم آمیخته شوند و از غذائیت آن نیز بهره‌مند شوید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها