مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش خرفه…

معتدل ،مفید برای خون سازی، مفید برای ریه و هورمون تیروئید، مفید برای کبد مواد لازم: یک پیمانه لپه، روغن کنجد به میزان لازم، نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم، پیاز خرد شده یک عدد بزرگ، خرفه  ۵۰۰ گرم ، برگ چغندر  ۵۰۰ گرم ، آرد سبوس دار جو  یک و یک دوم پیمانه. روش تهیه : حبوبات را از قبل خیس می کنیم. خرفه و برگ چغندر را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لپه گذشت، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملاً پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. آرد جو را با دو برابر آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم. سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. تذکر: از زمانی که عصاره آرد جو را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها