مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش خیار چنبر

این غذا برای افراد با غلبه خشکی به دلیل داشتن رطوبت خیارچنبر مفید است. موجب افزایش منی و لطیف شدن اخلاط می‌ شود. مواد لازم برای طبخ آن عبارتست از نخود یک پیمانه، خیارچنبر یک کیلو، پیاز یک عدد، بلغور یک پیمانه، سیر دو حبه، کشک، نعناع داغ، سیرداغ، پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و گلپر به مقدار لازم. نخود را از قبل خیس کرده و می‌پزیم. پیاز و ادویه ها را کمی تفت داده به مواد اضافه کرده و بلغور را هم اضافه می‌کنیم. دو ساعت آخر پخت هم خیار ها را خرد و کمی تفت می‌دهیم و به مواد اضافه می‌کنیم. نیم ساعت آخر هم کشک را اضافه می‌کنیم تا یک قُل بخورد. پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ را به دلخواه در پایان کار به غذا اضافه می‌کنیم.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها