مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش حلیصه

این آش مقوی و انرژی‌ زا، طبعی گرم و تر دارد، برای جلوگیری از پیری زودرس و رفع یبوست مفید است. مواد لازم برای طبخ آن عبارتست از گندم یک کیلو، نخود یک لیوان، پیاز یک عدد، قلم گوسفندی یا پاچه دو عدد و نمک دریا به مقدار لازم. ابتدا یک کیلو گندم رو با یک لیوان نخود از شب قبل خیس کنید و بعد موقع بار گذاشتن آبش را خالی کنید و آب تازه اضافه کنید و حرارت دهید، نمک دریا و پیاز تفت داده را هم اضافه کنید و تا زمانی که گندم خوب پخته و وارفته شود حرارت دهید. قلم گوسفندی یا پاچه را هم از قبل خوب پخته و در آخر استخوان را جدا کرده و ما بقی را داخل آش بریزید. آش باید خوب جا بیفتد و تقریبا مثل آش دندونی شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها