مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص دانه چلغوز

این دانه طبع بسیار گرم و خشکی دارد و به خصوص برای افرادی که مزاج خشک دارند همچون صفراوی‌ ها و سوداوی‌ ها مناسب نیست. چلغوز دانه میوه نوعی صنوبر است که بومی پاکستان، افغانستان و شمال شرق ایران است. قهوه‌ای رنگ بوده و شبیه به هسته خرما است. چلغوز دانه‌ای پرچرب است و روغن آن همچون روغن زیتون از افزایش کلسترول بد خون جلوگیری می‌کند و حملات قلبی را کاهش می‌دهد. کاهنده اشتها است و دردهای عضلانی، خستگی مفرط، تنش و اضطراب را برطرف می‌کند. برای شادابی و سلامت پوست و تقویت چشم نافع است…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها