مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آش بلغور

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و تر، خون ساز، ملیّن، مقوی بدن
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
جوانه ماش : یک پیمانه
روش تهیه حبوبات، بلغور گندم و جو را از قبل خیس می کنیم. عدس و ماش را به همراه سبزی و با افزودن مقداری نمک و فلفل و زنجبیل، می پزیم. بلغور جو و گندم را نیز با آب و کمی زردچوبه می پزیم. سپس آن را به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. پس از آن گردوی چرخ شده و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها