مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص سبزی ریحان

ریحان طبعی گرم و خشک دارد. مهم‌ترین خاصیت آن آرامش‌ بخشی است. مقوی معده و روده و تقویت کننده قلب است. ضد اسهال، بادشکن و ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش است. مصرف ریحان موجب کاهش سردرد و میگرن می شود. ریحان به هضم غذا کمک می‌کند. جهت انسداد عروق مغزی، تحلیل ورم های جمیع اعضا و تنگی نفس مفید است. مصرف سبزی تازه در دوران بارداری مشکلی ندارد ولی مصرف دم‌کرده آن به دلیل اثر تحریک‌کننده رحم و سقط آوری برای زنان باردار مناسب نیست…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها