مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

پیشگیری از ضعف در ماه رمضان ۱

پرهیز از پرخوری: پرخوری موجب اختلال در هضم غذا و از طرف دیگر موجب نیاز بیشتر بدن به آب و تشنگی طول روز   می‌شود. مصرف مواد غذایی مناسب و طبیعی: در وعده سحری از مواد مغذی از جمله سویق جو، انواع مغزها، برنج و روغن طبیعی، انواع حلواهای طبیعی، خرما و شربت عسل استفاده کنید. خوب جویدن غذا: خوب جویدن موجب هضم و جذب بهتر غذا می‌شود و این باعث کنترل اشتها و جلوگیری از پرخوری می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  عمومی

دیدگاه ها