مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

گیاه دارویی بان

طبع آن گرم و خشک است. جهت تسکین دردهای عضلانی ریشه له شده این گیاه به صورت ضماد استفاده می‌گردد. جهت هضم غذا میوه نارس این گیاه را جوشانده قبل از غذا یک فنجان بنوشید. برای معالجه عفونت‌های خون از میوه نارس این گیاه به صورت جوشانده استفاده می‌شود. دمکرده برگ‌های این گیاه کمبود ویتامین ث را جبران می‌کند. دمکرده این گیاه برای ریه و نرم کردن سینه مفید می‌باشد. جهت رفع گوش درد چند قطره از روغن بان را در گوش بچکانید با نظر پزشک باشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها