مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذا و نوشیدنی روزه دار در افطار

غذا یا نوشیدنی روزه دار در ابتدای افطار باید ویژگی های زیر را داشته باشد: از نظر دمایی معتدل باشد، پاک کننده معده باشد (مانند شربت عسل، آب ولرم و خرما)، مقوی و خونساز باشد (شیرینی های سنتی که با شکر سرخ، عسل، خرما، شیره انگور یا توت تهیه شده باشند)، موجب باقی ماندن مواد زائد در معده و روده نشوند (مصرف پنیر و سبزی، زولبیا و بامیه بازار، غذای سرخ شده در روغن و برخی میوه ها مانند هندوانه از این جهت مضر هستند) با توجه به نکات ذکر شده، مصرف شربت عسل ولرم، آب ولرم با خرما، آش های سبک، حلواهای سنتی، شربت های معتدل مانند ماءالشعیر طبی و شربت خاکشیر و … برای باز کردن روزه بسیار مناسب هستند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  عمومی

دیدگاه ها