مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مصرف میوه بعد از افطار

یکی از مهم ترین نکات مربوط به روزه داری در فصل گرما، تامین آب مورد نیاز بدن است. بهتر است این نیاز بدن را در فاصله بین افطار تا سحری برطرف کنیم تا مشکلات ناشی از کمبود آب در طول روز دردسر ساز نشود. پیشنهاد طب سنتی ایران برای تامین رطوبت بدن مصرف میوه و نوشیدنی های با طبع سرد است. زمان مناسب مصرف میوه دو ساعت بعد از غذا و یک ساعت بعد از نوشیدنی هاست. مصرف آب هندوانه، آب سیب، شاه توت، آلبالو و گیلاس، هلو، خربزه، زردآلوی رسیده و شیرین،  و سایر میوه جات فصل در فاصله افطار تا سحری توصیه می شوند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  عمومی

دیدگاه ها