مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

با سردها شروع نکنید…

ویژگی غذای انسان در ابتدای افطار از بعضی جهات شبیه به نکات مربوط به مصرف صبحانه است: گرم بودن معده و کبد، جذب شدن سریع غذا بدلیل طولانی شدن مدت گرسنگی، وجود مواد زائد در معده و … از شرایط مشابه ابتدای افطار و صبـحـانـه است. لـذا مصرف مواد غذایی یا نوشیدنی های با دمای بسیار کم مانند آب سرد و بستنی، مصرف میوه هایی مانند هندوانه و خربزه، مصرف شیر، پنیر و امثال اینها به هیچ وجه برای شروع افطار مناسب نیست.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها