مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

درمان دیابت در طب سنتی

پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می‌ شوند. هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می‌کند. شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می‌شود. با برگ‌های آن سوپ بپزید و با آبغوره میل نمایید. عصاره برگ گزنه می‌تواند یک نقش حفاظتی در برابر افزایش میزان قند خون و تخریب سلول‌های پانکراس داشته باشد. هر روز بیست و پنج گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید. عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند. هفته‌ای دوبار از سیرابی و شیردان گوسفند (پانکراس) استفاده کنید. شیردان گوسفند در واقع پانکراس گوسفند بوده و مملو از انسولین حیوانی است. لوبیای چشم بلبلی نیز دارای انسولین گیاهی است. بیماران دیابتی روزانه یک قاشق مرباخوری یک قاشق مرباخوری عسل کنار یا سدر استفاده کنند که بهتر است به صورت شربت با لیمو ترش تازه میل شود. بیماران میتوانند از دم‌کرده دارچین به جای چای استفاده کنند که مفید است. برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  نسخه سنتی

دیدگاه ها