مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تدابیر مصرف زیتون

ماده موثره زیتون، در زیتون تازه سبز و روغن زیتون فرابکر (تصفیه نشده و بودار) فراوان است ولی با تیره شدن رنگ آن کم می‌شود و در زیتون کنسروی و شور تقریبا وجود ندارد. این ماده با تصفیه شدن روغن کاملا از بین می‌رود. ماده موثره زیتون تنها زمانی خوب جذب می‌شود که همراه غذا خورده شود. جذب این ماده آثار ضددیابتی، ضدسرطانی و ضدمیکروبی دارد و موجب کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و فعالیت آنتی‌اکسیدانی می‌شود. بطور کلی زیتون و سبزی خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموما منعی ندارد. توصیه می‌شود از خوردن سالاد، ماست، ترشی و نوشیدنی‌های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سبک زندگی

دیدگاه ها