مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص اسفناج

اسفناج طبعی سرد و تر دارد. زود هضم و دفع‌ کننده صفرا است. نسبت به سایر سبزی‌ ها نفخ کمتری تولید می‌ کند. با خوردن آن کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد و لذا در رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود. بر خلاف تصور عمومی اسفناج موجب درمان کم‌خونی و فقر آهن نمی‌شود، چرا که با وجود آهن زیادی که دارد، باعث دفع آهن نیز می‌شود. خوردن آن برای درمان سرفه‌های خشک مناسب است. غرغره آب آن جهت گلودرد، سنگ کلیه و سوزش ادرار مفید است. پخته شده آن را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد می‌شود و تولید سم می‌کند…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها