مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

بهترین نان از نظر طب سنتی

طبیعت گندم گرم و معتدل است و نان سنگک به جهت دارا بودن سبوس گندم و استفاده کمتر از جوش شیرین بیش از سایر نان‌ها توصیه می‌شود. جو غذائیت کمتری نسبت به گندم دارد و طبیعت آن سرد و خشک است، لذا نفاخ نیز هست. مداومت در مصرف نان جو برخلاف نان گندم سبب لاغری می‌شود. غذائیت برنج نیز کمتر از گندم است ولی مداومت در خوردن نان برنج موجب چاقی و افزایش وزن می‌شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها