مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سرکه انگبین (سکنجبین)

مصرف سکنجبین با در نظر گرفتن ملاحظاتی برای بیشتر مزاج‌ ها مناسب است و بسته به اینکه برای چه نوع مزاجی مصرف شود و برای درمان چه نوع بیماری بکار برود، ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، لیموترش، سیب ترش، گلابی ترش و یا به ترش تهیه شود و از نظر شیرینی ممکن است با عسل، دوشاب انگور و شیره خرما شیرین گردد و در هر یک از موارد و ترکیب‌های فوق با نسبت‌های مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش یا شیرین باشد درست می‌شود. مثلاً اگر سرکه و عسل مساوی گرفته شود نوشابه‌ای مایل به سردی به دست می‌آید که برای مزاج‌های گرم مفید است. اگر عسل دو برابر سرکه باشد نوشابه برای مزاج‌های معتدل مفید است و هر چه شیرینی آن بیشتر شود برای مزاج‌های سرد نیز قابل استفاده خواهد بود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها