مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج سیر

سیر طبعی گرم و خشک دارد. خوردن سیر سبب پایین آمدن فشار خون می‌ شود. مداومت در خوردن آن سبب ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه می‌شود. ضرر آب و هوای آلوده را از بین می‌برد. مصرف سیر در اکثر بیماری‌های مفاصل و بیماری‌های مغز مانند فراموشی که ناشی از غلبه سردی باشد مفید است. مصرف آن به کسانی که سکته کرده‌اند یا مشکل گرفتگی عروق دارند مفید است. مصرف سیر برای گرم‌مزاجان موجب کاهش منی می‌شود. خانم‌های باردار باید در مصرف آن ملاحظه کنند. سیر برای افرادی که حساسیت‌پوستی دارند مضر است. برای از بین بردن بوی سیر، نیم ساعت پس از خوردن آن، یک قاشق عسل یا کمی جعفری و یا یک عدد سیب بخورید…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها