مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج گوشت گوسفند

گوشت گوسفند برخلاف گوشت گاو طبعی گرم و تر دارد. خوردن مداوم آن به همراه عسل و سرکه فوق‌ العاده مقوی است. دل، جگر و کلیه آن برای تقویت قلب، کبد و کلیه مفید است. تولید خون خوب می‌کند و چاق‌کننده است. بهترین گوشت از نظر طب‌سنتی گوشت بره (حدود شش ماهه) است. هضم آن برای معده راحت‌تر است. برخلاف اعتقادات رایج، مصرف زیاد مغز گوسفند موجب کندذهنی و فراموشی می‌شود. گوشت گوسفند برای افرادی که فعالیت بدنی زیادی دارند و سردمزاجان توصیه می‌شود. البته مصرف آن برای همه مناسب است، با این شرط که همراه مصلحات نظیر آبغوره، سرکه و سماق مصرف شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها