مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

اصل ششم ستّه ضروریه

لازم است انسان به غذای خود با دیده تحقیق بنگرد. عدم توجه به نوع تغذیه صدمات مادی و معنوی جبران‌ ناپذیری خواهد داشت. در طب‌سنتی چند دسته غذا داریم. اول غذای لطیف، غذایی است که به سرعت هضم می‌شود مثل زرده تخم‌مرغ نیم برشت. این دسته از غذاها برای افرادی که به تازگی از بیماری بهبود یافته‌اند مناسب است. دوم غذای کثیف، غذایی است در هم فشرده، هضم آن سخت است و مواد زائد آنها هم زیاد است مثل گوشت گوساله. این دسته از غذاها برای افرادی که کار بدنی سنگین انجام می‌دهند مناسب است. سوم غذای معتدل، غذایی که برای افراد با مزاج معتدل و فعالیت متوسط مناسب است. چهارم غذای صالح الکیموس، غذایی است که خوردن آن اخلاط صالحه و متعادل در بدن ایجاد می‌کند و مزاج فرد را تغییر فاحش نمی‌دهد. پنجم غذای فاسدالکیموس، غذایی که میزان کمی خون یا میزان زیادی صفرا تولید می‌کند و اخلاط غیرمعتدل از آنها حاصل می‌شود مثل فست‌فودها. ششم غذای کثیرالغذا، غذایی که انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند. هفتم غذای قلیل الغذا، غذایی که ارزش غذایی پایینی دارد و فقط شکم‌پر کن است…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سبک زندگی

دیدگاه ها