مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذای رنگین پلو

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و تر، مناسب برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان، مفید برای استخوان ها و پوست، تقویت عمومی و تقویت امور جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای قلب و کبد
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : شش پیمانه
ماش : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
شوید خشک : به میزان لازم
برنج : دو و یک دوم پیمانه
روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، زنجبیل : به میزان لازم
کنجد سفید : سه چهارم پیمانه
باقلا سبز یا زرد : یک پیمانه
زرشک : چهار قاشق غذاخوری
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. باقلا را با کمی نمک می پزیم. برنج را همراه با نمک، کمی روغن و مقدار آب ذکر شده در بالا می پزیم. وقتی آب برنج تقریباًتمام شد، باقلا، شوید و کمی زردچوبه به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از دم کردن غذا می توانیم مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها