مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت ماهی

گوشت ماهی طبع سرد و تر دارد و برای تامین رطوبت بدن، افزایش وزن، افزایش شیر مادر، تقویت کبد و تقویت قوای جنسی در گرم‌مزاجان مفید است. کباب‌کردن آن روی آتش بهتر از سرخ کردن آن در روغن است. آشامیدن آب به همراه آن بسیار مضر است و بیماری‌های مزمن به همراه خواهد آورد. مصرف ماهی همراه با شیر و تخم‌مرغ و یا گوشت سایر حیوانات بسیار زیان‌آور است و سبب بیماری می‌شود. گوشت ماهی برای سردمزاجان و افرادی که مغز یا معده مرطوب دارند مضر است. برخلاف تبلیغات امروزی، مصرف آن برای سالمندان به علت غلبه سردی در سنین بالا، مضر است و موجب تشدید بیماری‌های روماتیسمی، استخوانی، آلزایمر و افسردگی در آنها می‌شود. از ماهی‌های پرورشی به هیچ عنوان استفاده نکنید…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها