مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج طالبی

طالبی طبعی گرم و تر دارد. از خانواده خیار و کدو بوده و زود هضم‌ ترین میوه فصل تابستان محسوب می‌ شود. طالبی سرشار از قند است و بسیار نیروبخش و محرک است. از حمله‌های قلبی جلوگیری می‌کند. ضد سرطان (به خصوص پروستات) است. اشتهاآور است و موجب رفع عطش می‌شود. طالبی دارای خاصیت ادرارآوری است و برای از بین بردن سنگ کلیه کاربرد دارد. ملین است و یبوست را درمان می‌کند. خوردن آن موجب افزایش وزن کودکان و نوجوانان می‌شود. فشارخون را تنظیم می‌کند و کلسترول را کاهش می‌دهد. این میوه همچنین برای بهبود بینایی در افراد میانسال و کهنسال و پیشگیری از آب مروارید مفید است. مصرف طالبی برای افرادی که روده تحریک پذیر دارند مضر است. همچنین بواسطه قند بالای آن خوردن آن به افراد دیابتی توصیه نمی‌شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها