مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آش شعله قلمکار

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل به سمت گرم، ملیّن، تقویت عمومی بدن
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
سبزی آش : ۵۰۰ گرم
جوانه ماش : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به ۳ تکه بزرگ خرد می کنیم. نخود را به همراه آب و کمی زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب آن تمام شود. عدس، ماش، برنج و سبزی را همزمان با هم به همراه مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم تا آب غذا تمام شود. پس از آن عدس، ماش و سبزی را خوب می کوبیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، پودر زیره را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت داده، پس از مدتی سبزیجات خشک معطر را به آن اضافه کرده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز و نخود را به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم. مدت کمی غذا را حرارت می دهیم تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها