مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت گوساله و گاو

گوشت گاو طبعی سرد دارد ولی گوشت گوساله (تا یکسال)، طبعی نزدیک به گوشت گوسفند دارد و گرم و تر است. هضم گوشت گاو مشکل بوده، خون غلیظ و حاوی سودا تولید می‌کند، لذا فقط برای افراد ورزشکار و دارای مشاغل با فعالیت بدنی سنگین توصیه می‌شود و اصلا برای افراد پشت میز نشین توصیه نمی‌شود! اما هضم گوشت گوساله راحت‌تر از گاو است و عوارض کمتری نسبت به آن دارد. بهتر است افراد سردمزاج یا کسی که معده ضعیف دارد، آن را خوب پخته و همراه با سیر و سرکه مصرف کنند. پس از خوردن گوشت گاو و گوساله به هیچ عنوان آب ننوشید. بعد از هضم کامل، مقوی بدن و چاق‌کننده است…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها