مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

ظروف مناسب پخت و پز

ظروف رویی برای پخت‌ و پز مناسب است، البته امروزه آنچه به عنوان ظروف رویی عرضه می‌ شود از جنس آلومینیومی است و استفاده از آنها اصلا توصیه نمی‌شود. ظروف لعابدار فلزی (زرد رنگ قدیمی) برای غذا درست کردن مناسب است ولی در صورت ترک برداشتن نباید از آنها استفاده کرد. ظروف سرامیکی نیز مناسب است اما در صورت پوسته شدن یا ترک برداشتن حتما باید کنار گذاشته شود. ظروف استیل از آنجایی که در ساخت بعضی از آنها از سرب استفاده می‌شود، اصلا توصیه نمی‌شود. ظروف چدنی هم به شرط اینکه قبل از استفاده گرم شود و اکسید نشده باشد برای پخت ‌و پز مناسب است. ظروف تفلون را تا حد امکان استفاده نکنید، مخصوصا اگر لایه داخلی آن دچار آسیب شده باشد. ظروف مسی قلع اندود شده از بهترین ظروف است، البته لازم است به محض نازک شدن یا خراش برداشتن پوشش، مجددا قلع اندود شود. امروزه خیلی از مراکز در ایجاد پوشش ظروف مسی از سرب استفاده می‌کنند که بسیار مضر است. ظروف شیشه‌ای، چینی و پیرکس نیز از بهترین نوع ظروف به حساب می‌آیند. ظروف شیشه‌ای نباید دارای رگه‌های رنگی قابل رویت باشد…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها