مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت شترمرغ

گوشت شتر مرغ بسیار گرم و خشک است و برای دفع بلغم و سردی بدن بسیار مناسب است، لذا به افراد گرم‌ مزاج توصیه می‌ شود آن را با مصلحات سرد مصرف کنند. گوشت شترمرغ ده برابر بیشتر از سایر گوشت‌ها در عملکرد درست دستگاه ایمنی و عصبی نقش دارد. همچنین موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و رشد و تقسیم سلول‌ها را افزایش می‌دهد. مصرف گوشت شترمرغ به سالمندان به خصوص آنهایی که از دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا رنج می‌برند، توصیه می‌شود. خوردن روغن و چربی آن باعث سرعت تکلم و مالیدن آن به بدن باعث سرعت حرکت اطفال می‌شود. گوشت شترمرغ بادهای دستگاه گوارش و سایر نقاط بدن را از بین می‌برد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها