مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خوراک گل‌کلم

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل به سمت سردی ، تقویت ع مومی ، تقویت بینایی
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
کدو خورشتی : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
گل کلم گل شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
پودر زیره : به میزان لازم
روش تهیه سیب زمینی و هویج رانگینی خرد کرده ، سپس بخارپز می کنیم . قارچ و کدو خورشتی را ۲ سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ومقداری زردچوبه تفت داده ، سپس هویج را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . پس از آن سیب زمینی و کدو خورشتی را اضافه کرده و کمی حرارت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب ، نمک و فلفل میکس کرده و به همراه پودر زیره ، ل کلم و قارچ به بقیه مواد افزوده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها