مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت شتر

گوشت شتر، گرم و خشک است و برای تقویت قوای جنسی و برطرف کردن ضعف جسمانی بسیار مفید است. مصرف گوشت شتر در تقویت اعصاب تاثیر مثبتی دارد و برای جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است. به دلیل کالری بالای آن توصیه می‌شود که بانوان باردار و شیرده، دانش‌آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند. ویژگی اصلی و متمایزکننده گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت‌ها، فقدان مواد هورمونی و آنتی ‌بیوتیک در آن است چرا که این حیوان در طبیعت آزاد و به دور از پرورش دامی رشد می‌کند. از قلم و کوهان شتر نیز در درمان درد پا و کمر و دردهای روماتیسمی استفاده می‌شود. گوشت شتر نسبت به گوشت گاو پروتئین کمتری دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها