مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سوپ لپه

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، مفید برای کبد، ضد چربی و ضد کلسترول خون
مواد لازم
لپه : یک دوم پیمانه
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
روش تهیه لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بلغورجو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها