مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

حلیم بادمجان

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای مفید برای بلغمی ها، مقوی عمومی بدن و امور جنسی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
بادمجان : چهار عدد بزرگ
کشک محلی : دو و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری : به میزان لازم
روش تهیه برنج و بلغور را از قبل خیس می کنیم، سپس با مقداری آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. اجازه می دهیم تا مواد سرد شود سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا کمی نرم شود. بادمجان را پوست کنده و به برش های ۳ الی ۴ سانتی خرد می کنیم و مدتی در آب و نمک ریخته و آن را آبکش می‌کنیم. بعد بادمجان ها را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم، سپس آن را با مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل ومقداری پیاز که با روغن و ادویه تفت داده ایم، می پزیم تا کاملاً بدون آب شود. بادمجان های آماده شده را ورز می دهیم، برنج، کشک و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده و مجدداً کمی ورز داده و مدت کمی حرارت می دهیم. برای صرف غذا می توانیم از پیاز داغ استفاده کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها