مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذای مناسب فصل بهار

قدمای طب‌ سنتی غذا هایی مانند آش بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، آش شبدر و قره قروت به عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی که انرژی و ویتامین زیاد و از طرفی ارزش غذایی کمتری دارند را برای فصل بهار توصیه کرده‌اند. به اعتقاد آنها مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود. از طرفی مصرف حبوبات فصل بهار مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز توصیه شده است. نوشیدن آب ماست، دوغ و ماءالشعیر طبیعی نیز بسیار مفید است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها