مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج کاهو

کاهو یکی از بهترین سبزی‌ هاست. طبع آن سرد و تر است. خوردن آن با سرکه اشتها آور است. کاهویی خوب است که برگ و ساقه آن نازک و سطح آن چرب باشد و تلخ نباشد. غذائیت کاهوی پخته بیشتر از خام آن است. خون خوب تولید می‌کند، حرارت بدن را کاهش می‌دهد، بی‌خوابی را درمان می‌کند، برای سردرد گرم مفید است و سرفه خشک را بهبود می‌بخشد. از طرف دیگر برای تقویت قلب و باز شدن رگ‌ها مفید است. کاهو قند خون را افزایش نمی‌دهد و بیماران دیابتی می‌توانند بدون نگرانی آن را مصرف کنند. کاهو برای سرد مزاج‌ها مناسب نیست، قوای جنسی را کاهش می‌دهد و برای حافظه و بینایی تا حدی مضر است. خوردن سالاد و کاهو در حین یا بلافاصله بعد از غذا مطلقا ممنوع است…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها