مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص و مزاج سیاهدانه

سیاه‌ دانه دارای طبع گرم و خشک درجه سه است. موجب قوام همه اخلاط می‌ شود. موجب خشک شدن رطوبات بدن، افزایش شیر مادر، تسکین درد سینه و ریه، رفع تنگی نفس، درمان سنگ کلیه، رفع زکام، چاقی، درمان بیماری‌های کبد و طحال و ضد نفخ می‌شود. همراه عسل (دوسین) به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سرماخوردگی و تب، پروستات و عفونت‌های ادراری، دستگاه گوارش، زخم معده، تنظیم ضربان قلب و درمان حساسیت و آسم استفاده می‌شود. افراد گرم مزاج حتما تحت نظر پزشک آن را مصرف کنند، زیرا مصرف بی‌رویه آن موجب سرگیجه و سیاهی چشم می‌شود و در مواردی هم برای کلیه مضر است و باید همراه مصلحاتی مثل کتیرا یا سرکه مصرف شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها