مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شیرینی کنجدی

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مواد لازم
پودر گردو و بادام : به میزان لازم
آرد نخودچی : در صورت تمایل
عسل : یک پیمانه
پودر کنجد : به میزان لازم
پودر نارگیل : به میزان لازم
روش تهیه عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود. در صورت تمایل می‌توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد. اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می کنیم . کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود. سپس به شکل دلخواه برش زده و به مدت ۱ ساعت درون یخچال می‌گذاریم . بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها