مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

گیاه دارویی یونجه

آیا می‌ دانید در اروپا و آمریکا بجای اسفناج از یونجه استفاده می‌ کنند؟ یونجه سرشار از پروتئین است و دو برابر اسفناج آهن دارد ! یونجه تازه طبعی گرم و تر و خشک شده آن طبعی گرم و خشک دارد. مواد معدنی زیادی در یونجه وجود دارد. برای محکم شدن استخوان‌ بندی کودکان شیرخوار بسیار مناسب است. برای بزرگسالان انرژی‌زا است. جوانه آن ملین است و دو برابر اسفناج آهن دارد بنابراین خون‌ساز است. دمنوش آن برای اسهال و نرم‌کردن سینه و تسکین سرفه مفید است. کوبیده آن زخم را به سرعت التیام داده و از خون‌ریزی جلوگیری می‌کند. حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. در پاکسازی روده موثر است و خون را تصفیه کرده و کلسترول را کاهش می‌دهد. مصرف زیاد آن موجب نفخ می‌شود…

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها