مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آش ریحان

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای ملیّن، ضد چربی و کلسترول خون، تقویت کبد و بینایی، تقویت قلب، ضد دیابت، آرام بخش، تقویت عمومی بدن
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سبزی آش خرد شده : دو پیمانه
برگ ریحان : یک پیمانه
کدو : یک عدد
فلفل سبز : یک عدد کوچک
روش تهیه کرفس و لوبیا سبز را ۱ سانتی، فلفل سبز، کدو و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. کرفس و لوبیا سبز را مدتی با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کرده یا آن را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بعد از مدتی کدو را اضافه می کنیم. پس از آن کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز، برگ ریحان، سبزی آش و نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری را به کل مواد اضافه کرده و با مقداری آب می پزیم. تمرهندی را در مقدار آب جوش ریخته و هم می زنیم تا از هم جدا شود آن را صاف کرده و عصاره اش را به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها