مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

چغاله بادام در طب سنتی

میوه‌ های نارس برای سلامتی مضر می‌ باشند ولی چغاله بادام از این قاعده مستثنی است و خوردن آن برای افرادی که دارای معده قوی هستند و در هضم آن دچار مشکل نمی‌شوند، اشکال ندارد. این میوه در طب‌سنتی به عنوان مقوی دندان و مسکن حرارت دهان شناخته می‌شود. همچنین برای جلوگیری از گرفتگی عضلات و رفع اسپاسم مفید است. بهتر است افراد مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی مانند نفخ، سوءهاضمه و رفلاکس یا سالمندان و کودکانی که توان جویدن ندارند و دستگاه گوارششان ضعیف است، چغاله بادام را با احتیاط و محدودیت‌های بیشتری میل کنند. به طور کلی زیاده‌روی در مصرف آن موجب سردرد، دل پیچه، تهوع، اسهال، ترشح بیش از حد بزاق و رخوت می‌شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها