مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذای سنتی کله جوش

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و خشک، ملیّن، خون ساز، تقویت عمومی گوارش
مواد لازم
گردو : ۱۵ عدد
زعفران آب شده : به میزان لازم
آب : نه پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری
کشک محلی : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم
روش تهیه پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.۹پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه کرده و بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها