مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شکلات صبحانه

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای یک صبحانه کامل
مواد لازم
گلاب : یک قاشق مرباخوری
عسل : شش قاشق غذاخوری
پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری
هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
روش تهیه ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطراست و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها